17 augusti 07:45, Sammanfattning natt, Jönköpings län

God morgon! Dagens presstalespersoner är Angelica Israelsson Silfver och Monica Bergström. Till kvällen kommer Johnny Gustafsson.

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 40-tal ärenden som rör Jönköpings län. Ingen person har gripits. Tre personer har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och en person har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan. Det ärende som sticker ut:

22:41 Polis, räddningstjänst och ambulans beordrades till Hembygdsgatan i Nässjö med anledning av en brand. Enligt SOS-larmet ska en parkerad bil brinna och det fanns viss risk för spridning till närliggande bilar. Polis på plats kommer skriva en anmälan om skadegörelse genom brand. Det finns ingen misstänkt. 

Utöver detta har polisen haft ärenden om fylleri, trafikbrott, viltolyckor utan personskador (rådjur och vildsvin) samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.