17 augusti 07:46, Sammanfattning natt, Värmlands län

Nedan följer en sammanfattning av natten.

Arvika

05.16: En anmälare ringer in med anledning av att denne noterat i en kamera hur en person tagit sig in i en företagslokal i Myråsen. Patrull har varit på plats för att spåra efter en misstänkt gärningsperson men ingen person har kunnat anträffas. Det kommer skrivas en anmälan om försök till inbrott.

Kristinehamn

02.30: Det upprättas en anmälan om stöld efter att några gärningspersoner noterats ha stulit kameror uppsatta vid en bensinmack i Broängen.

Eda

22.56: Tullen hör av sig till polisen med anledning av att de kontrollerat ett fordon med en person i som eventuellt skulle kunna vara av intresse för polisen. Med hjälp av tips från allmänheten kan patrull senare lokalisera bilen och anträffa en kvinna. Kvinnan som är i 25-årsåldern greps med anledning av att hon var misstänkt för ett rån som skett i Koppom tidigare under dagen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.