17 augusti 19:05, Misshandel, grov, Vara

Larm om knivskuren person i centrala Vara. Allt enligt SOS.

En person uppges ha blivit knivskuren i området kring Badhusgatan. Personen, troligen en man uppges ha ett flertal knivskador, i övrigt är tillståndet för mannen inte känt. Vitten har sett hur två till fyra personer hamnat i bråk och att en av dem blir knivskuren. Gärningsmannen uppges ha lämnat platsen i riktning mot Lagmansgatan, troligen på cykel. Ett flertal vittnen uppges ha sett händelsen.

Polisen samt ambulans åker mot brottsplatsen. 

Kl 19.20: Polis på brottsplatsen. Patruller söker även efter gärningsmannen i närområdet. Den skadade uppges vara vaken och talbar. Det handlar om en man i 25-årsåldern. Händelsen rubriceras i nuläget som grov misshandel. Den skadade avförs till NÄL.  

Ingen gripen i nuläget. Polisen har säkrat fynd från brottsplatsen som man kommer att undersöka närmare. Sökinsatsen har avslutats och övergått till en spaning/utredningsdel. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.