Uppdaterad 18 augusti 07:28

18 augusti 01:10, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Ett urval av nattens händelser

01:10 - Lugn start på natten, inget att rapportera

En person har omhändertagits på grund av sin berusning.

01:21 - Försök till tillgrepp av fortskaffningsmedel. Svartön, Luleå

Polis får samtal om att en kvinna setts försöka stjäla en bil. Ingen person hittas på platsen och polis skriver en anmälan.

I övrigt har en viltolycka inträffat, inga personskador. En person har också fått böter för att ha framfört ett fordon med användningsförbud.

06:10 - Lugnt i länet

Sammanfattningsvis har det varit en natt med låg arbetsbelastning. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Uppdatering kl 07:28 (av Elisabeth Glaas, presstalesperson)

Fjällräddning, Kiruna
Igår vid 22.30-tiden beslutade polisens vakthavande befäl om fjällräddning med stöd av LSO, lagen om skydd mot olyckor, efter samtal om att en person saknades i trakten av Abiskojaure. Personen anträffades av fjällräddare och kunde återvända till sitt sällskap. Det finns inga uppgifter om behov av någon sjukvård. Fjällräddningen är avslutad.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.