18 augusti 07:54, Sammanfattning natt, Jönköpings län

En sammanfattning av nattens händelser.

God morgon! Dagens presstalespersoner är Dennis Johansson Strömberg och Monica Bergström. Till kvällen kommer Johnny Gustavsson.

Polisen i Jönköpings län har hanterat cirka 45 ärenden mellan klockan 22 och 07. Här kommer ett urval av nattens händelser:

22:04 Polisen larmades till Öxnehaga i Jönköpings kommun med anledning av en skottlossning. Läs mer om händelsen i den separata händelsenotisen som är länkad nedan.

22:37 Polisen larmades till länsväg 581 i Smålandsstenar, Gislaved, med anledning av en trafikolycka. En bilist ska ha kört av vägen. Föraren fördes till sjukhus med ambulans, föraren var inte kontaktbar. I övrigt har polisens presstjänst inga uppgifter om skadeläget. Polisen har inte genomfört formella förhör med föraren. Orsaken till olyckan ska utredas av polis.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.