19 augusti 07:54, Sammanfattning natt, Jönköpings län

God morgon! Dagens presstalespersoner är Angelica Israelsson Silfver och Monica Bergström. Till kvällen kommer Dennis Johansson Strömberg.

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 50-tal ärenden som rör Jönköpings län. Ingen person har gripits. Tre personer har omhändertagits för berusning/ordningsstörning. Det ärende som sticker ut:

06:54 Polis, räddningstjänst och ambulans beordrades till E4:an i höjd med Värnamo med anledning av en trafikolycka. Enligt SOS-larmet ska en bilist ha kört in i mitträcket. Detta ska ha skett i norrgående körriktning. När polispatrull anlänt till platsen kallades en bärgare dit. Minst en person, en kvinna i 50-årsåldern, ska ha förts till sjukhus för en kontroll. Hon ska ha haft smärta i höften. Polisen kommer skriva en anmälan om trafikolycka utan misstanke om brott. 

Utöver detta har polisen haft ärenden om fylleri, trafikbrott, viltolyckor samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.