20 augusti 07:18, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet klockan 00:00-07:00:

Sedan midnatt har två personer i länet omhändertagits för fylleri. Polisen har också utfört kontroller av personer och fordon som inte har lett till någon misstanke om brott.

Nedan följer ett urval av nattens ärenden:

00:21 Trafikolycka, Härnösand
Polisen larmas om en singelolycka på E4 Furusjön. En skåpbil ska ha kört in i mitträcket i norrgående riktning, enligt initiala uppgifter. Det finns ingen information om att några personskador ska ha uppstått. 
Polisen har varit på plats. Fordonet fick flyttas då det stod trafikfarligt till. Polisen misstänker inget brott i samband med olyckan.

01:25 Misshandel, Sundsvall
Polisen beordras till Stenstan med anledning av ett bråk utomhus. Flertalet personer ska ha varit inblandade, enligt initiala uppgifter. En man ska ha blivit misshandlad. Personen ska inte ha behövt ambulans. Polisen håller vissa förhör och tar upp en anmälan.

03:40 Brand, Härnösand
Polisen larmas om en brand i ett hus i Älandsbro. Ingen person ska ha kommit till skada. Polisen har varit på plats. Det finns ingen misstanke om brott i samband med branden - som släcktes av räddningstjänsten. 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.