20 augusti 07:54, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet klockan 00:00-07:00:

Sedan midnatt har fyra personer i länet omhändertagits för fylleri, en i Skellefteå och tre i Umeå. Polisen har också tagit upp anmälan gällande sexuellt ofredande på en restaurang i Umeå.

Ytterligare kontroller av personer och fordon har genomförts, men de har inte lett till någon misstanke om brott. 

Nedan följer ett urval av nattens ärenden:

00:47 Skadegörelse, Skellefteå
Polisen får information gällande en skadegörelse på Norrhammarskolan i Skellefteå. Polispatrull åker dit och konstaterar att flera rutor är krossade. Anmälan gällande skadegörelse upprättas.

00:50 Trafikolycka, Nordmaling
Polisen larmas om en mopedolycka utanför Nordmaling. Två personer ska ha varit inblandade, de fördes till sjukvård med ambulans. För frågor om skadeläget hänvisas till sjukvården. Olycksorsaken ska utredas.

01:34 Misshandel, Umeå
Polisen beordras till en restaurang i centrum med anledning av ett bråk mellan två personer. En man misstänks ha misshandlat en annan man. Polisen håller förhör och tar upp en anmälan om misshandel. Det finns inga uppgifter huruvida målsäganden behövde uppsöka sjukvård.

02:31 Trafikbrott, Vilhelmina
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil vid ishallen i Vilhelmina. Föraren får en ordningsbot för att ha spelat hög och störande musik.

Övrigt: En viltolycka har rapporterats till polisen under natten, den skedde på länsväg 807 Gummark, Skellefteå. Inga personskador uppstod.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.