20 augusti 08:02, Sammanfattning natt, Dalarnas län

Natt mot lördag polisområde Dalarna

00.30 Ludvika. Man sjuttiofem år misstänks för grov olovlig körning. Har framfört personbil i centrala Ludvika utan gällande körkortsbehörighet.

00.39 Borlänge. Misshandel. En man i tjugårsåldern anhållen misstänkt för grov misshandel. Misshandeln som betecknas som grov har skett utanför en krog. Gärningsmannen ska bland annat ha sparkat målsägaren. Ordingsvakt grep gärningsmannen. Målsägaren är en man i samma ålder. 

01.23 Ludvika. Misshandel Man i tjugofemårsåldern misstänkt för misshandel, grovt brott mot knivlagen samt ringa narkotikabrott eget bruk. Ska ha misshandlat en man i tjugoårsåldern i centrala Ludvika.

01.35 Hedemora. Brand. Brand i flerfamiljshus i Vikmanshyttan. Betecknas som fullt utvecklad brand. Sex lägenheter i huset. Inga personskador. Förundersökning inledd gällande allmänfarlig vårdslöshet. Teknisk undersökning ska genomföras.

03.15 Falun. Polis kontrollerar en husvagn och påträffar påverkade ungdomar i femtonårsåldern. Ett tjugotal ungdomar på platsen. En ungdom överlämnad till vårdnadshavare. Patrullen upprättar SOL14, orosanmälan, till sociala myndigheter.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.