Uppdaterad 20 augusti 21:22

20 augusti 16:50, Misshandel, grov, Malmö

Bråk mellan tonåringar, Lindängen. Två skadade med kniv.

Uppringare berättar om ett bråk mellan tonåringar vid Lindängens idrottsplats. Polis skickas till platsen för att prata med de personer som är kvar och försöka reda ut vad som hänt. Polis skickas också till sjukhuset dit någon av de inblandade ska ha förts.

Uppdatering: En 13- och en 14-åring har förts till sjukhus. På brottsplatsen pågår vittnesförhör. Bakgrunden till bråket är okänd.

Uppdatering: När polis befinner sig på brottsplatsen kommer ytterligare två pojkar till platsen och uppger att de blivit misshandlade i bråket. Varken de eller de två som förts till sjukhus uppges vara allvarligt skadade. Samtliga inblandade tros vara under 15 år gamla.

Uppdatering: De två som fördes till sjukhus uppges ha blivit skadade med kniv men ska inte vara allvarligt skadade. En pojke yngre än 15år misstänks i ärendet. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.