21 augusti 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

Dagens presstalesperson är Christer Fuxborg.

23.07 Skövde, urkundsförfalskning.
En person grips då man försökt använda en falsk legitimation. Föräldrar kontaktas som kommer till platsen för att hämta hem sin dotter, en anmälan skrivs.

23.11 Falköping, personrån.
En man blir slagen och rånad på sin mobiltelefon i området Mösseberg. Polis till platsen som söker av närområdet men utan resultat. En anmälan skrivs och mannen får åka med ambulansen för omplåstring.

23.40 Lysekil, urkundsförfalskning.
En kille försöker ta sig in på krogen med hjälp av en falsk legitimation men vakten upptäcker att det inte stämmer. Polis till platsen som tar kontakt med föräldrar som kommer dit och hämtar hem sin son, en anmälan skrivs.

01.05 Skövde, våld mot tjänsteman.
Större bråk på ST:Sigfridsgatan varför ett flertal patruller beger sig till platsen. Ett flertal personer omhändertas för ordningsstörning (§PL13), berusning samt en anmälan skrivs. En av poliserna skall blivit slagen, lindrigt skadad, i samband med bråket.

02.29 Borås, skadegörelse.
En man ses slå sönder fönster till en vallokal samt även slagit sönder några bilar längs med Stora Torget. Mannen påträffas av polis och grips varför han får följa med till stationen för vidare förhör.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.