21 augusti 07:13, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet klockan 00:00-07:00:

Sedan midnatt har en person medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikapåverkan. Polisen har också utfört kontroller av personer och fordon som inte har lett till någon misstanke om brott.

Nedan följer ett urval av nattens ärenden:

00:10 Olaga hot, Strömsund
Polisen beordras till Strömsunds kommun där en person ska ha tagit bilnycklarna från en onykter person som ska ha varit i färd med att köra bil. Polisen tar upp en anmälan gällande olaga hot då den onyktre personen ska ha uttalat något slags hot mot en person.

02:34 Misshandel, Åre
Polisen beordras till Åre med anledning av ett bråk i anslutning till en restaurang. Det finns inga fler uppgifter om vad som har inträffat. Polisen håller vissa förhör och tar upp en anmälan om misshandel.

03:26 Misshandel, Östersund
Polsien beordras till en privat fest på en ort utanför Östersund. En man ska ha blivit misshandlad. Det finns ingen information huruvida han behövde uppsöka sjukvård. Polisen håller förhör och tar upp en anmälan om misshandel. Ingen person är frihetsberövad i ärendet. 

03:29 Misshandel, Östersund
Polispatrull uppmärksammas på ett bråk i centrum. En man ska ha blivit misshandlad av en annan man. Den misstänkte, en man i 35-årsåldern, grips. Efter förhör ska åklagare besluta om han ska anhållas eller släppas på fri fot. 
Det finns ingen information om att målsäganden behövde uppsöka sjukvård. 

Övrigt: En viltolycka har inrapporterats till polisen under natten, den skedde på E45/länsväg316 Åsarna, Bergs kommun. Inga personskador uppstod. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.