21 augusti 07:35, Sammanfattning natt, Värmlands län

Natt till söndag polisområde Värmland

22.12 Karlstad. Stöld/inbrott. Flera personer blir vittnet till hur tre personer hoppar ut ur ett krossat fönster på en skola på Herrhagen i Karlstad. Brottsplatsundersökning genomförd. Oklart vad som stulits.

22.55 Forshaga. Misshandel. Kvinna misshandlar och indragen i lägenhet i Forshaga. Man i femtioårsåldern grips på platsen av flera polispatruller. Misstänks för grov misshandel av kvinnan som är i samma ålder. Mannen ska ha utsatt kvinnan för kraftigt våld. Anhölls under natten.

23.42 Filipstad. Mordbrand. Tre personer boende i ett flerfamiljshus i centrala Filipstad förda till sjukhus. Brand i trapphus och rökspridning i fasstigheten. Branden bedöms vara anlagd. Avspärrat i väntan på teknisk undersökning.

02.07 Sunne. Polispatrull möter en epa-traktor på E45 vid Bjälverud som uppenbart framförs i högre hastighet än 30 kilometer i timmen. Stopp och kontroll, föraren, pojke, ej myndig men straffmyndig misstänks för olovlig körning. Fordon i beslag. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.