21 augusti 07:36, Sammanfattning dag, Örebro län

Natt till söndag polisområde Örebro

23.05 Örebro. Sabotage mot blåljusverksamhet. Man i trettioårsåldern omhändertagen misstänkt för att ha skadat tre polisfordon så att dessa inte kan användas. Även misstänkt för narkotikabrott. Förd till sjukvårdsinrättning för vård.

00.34 Hällefors. Olaga frihetsberövande. Tre män i tjugofem till trettioårsåldern gripna misstänkta för att ha fört bort en person i tjugoårsåldern mot dennes vilja. Då polis går in i aktuell lägenhet påträffas målsägande samt även narkotika. De tre nu gripna männen misstänks för olaga frihetsberövande, misshandel, grovt olaga hot samt försök till utpressning. Lägenheten är avspärrad för teknisk undersökning.

00.43 Fjugesta. Kvinna i tjugoårsåldern misstänkt för ofredande efter att ha knuffat en kvinna i fyrtiofemårsåldern så att denna ramlat. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.