21 augusti 07:36, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet klockan 00:00-07:00:

Sedan midnatt har fem personer omhändertagits för fylleri, två av dem överlämnades till sjukvård. Polisen har också utfört kontroller av personer och fordon som inte har lett till någon misstanke om brott.

Nedan följer ett urval av nattens ärenden:

00:01 Missbruk av urkund, Skellefteå
Polisen uppmärksammas gällande en minderårig person som använt en annan persons legitimation för att komma in på en krog i Skellefteå. Polisen tar upp en anmälan gällande missbruk av urkund. Den misstänkte överlämnas till vårdnadshavare.

00:45 Misshandel, Umeå
Polisen beordras till en krog i centrum med anledning av att väktare har envarsgripit en man som misstänkts för misshandel. Polisen tar upp en anmälan gällande misshandel samt även våldsamt motstånd (mot väktaren). Den misstänkte avlägsnas till sitt hem.

00:55 Skadegörelse, Umeå
Polisen beordras till Grubbe i Umeå med anledning av en skadegörelse. Personer ska ha setts slå sönder en busskur. Skadegörelsen dokumenteras och en anmälan upprättas. Det finns inga misstänkta i nuläget.

01:03 Förargelseväckande beteende, Skellefteå
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil i centrum. Ordningsbot utfärdas för förargelseväckande beteende genom att föra oljud på allmän plats.

01:29 Trafikbrott, Vilhelmina
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil på Volgsjövägen i Vilhelmina. Föraren får en ordningsbot för onödig och störande körning med motordrivet fordon vid bostadsbebyggelse.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.