Uppdaterad 21 augusti 09:18

21 augusti 08:04, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet klockan 00:00-07:00:

Sedan midnatt har två personer omhändertagits för fylleri, den ena överlämnades till vårdnadshavare. 

Polisen har också utfört kontroller av personer och fordon som inte har lett till någon misstanke om brott.

Nedan följer ett urval av nattens ärenden:

01:22 Missbruk av urkund, Sundsvall
Polisen beordras till en krog i centrum med anledning av att en person ska ha försökt ta sig in på en annan persons legitimation. Anmälan gällande missbruk av urkund upprättas. 

01:49 Misshandel, Sundsvall
Polisen beordras till en krog i centrum med anledning av en misshandel. En man ska ha skadats efter att ha blivit utsatt för en misshandel, han förs till sjukvård med ambulans. Misstänks gärningsperson/personer finns inte kvar på platsen. Anmälan gällande misshandel upprättas. 

03:12 Trafikolycka, Kramfors
Polisen kontaktas gällande att förbipasserande sett en bil i diket på länsväg 772/länsväg 775 i Bollstabruk, Kramfors. Bilföraren lastas i ambulans för kontroll, oklart om denne behövde föras till sjukvård. Polisen har varit på plats, det finns ingen misstanke om brott i samband med olyckan.

03:35 Förargelseväckande beteende, Sundsvall
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil i centrum som spelar hög musik. Föraren vill inte godta ordningsbot varför en anmälan upprättas gällande förargelseväckande beteende genom att föra oljud på allmän plats genom att spela musik. 

Uppdatering klockan 09:00:

02:53 Olaga frihetsberövande, Sundsvall
Polisen kontaktas av en kvinna som uppger att hon åkt svarttaxi och att bilföraren inte stannat bilen trots uppmaning då hon sagt att hon inte kunde betala.
Polisen har varit på plats och pratat med kvinnan. Anmälan upprättas gällande olaga frihetsberövande. Det finns ingen misstänkt i ärendet. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.