22 augusti 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

Dagens presstalesperson är Fredrik Svedemyr. Här kommer ett urval av nattens händelser.

23:08, rån, Kungsbacka
En person blir misshandlad och utsatt för ett rånförsök vid resecentrum. Gärningspersonen rånar sedan en annan person på en moped genom att hota honom med en kniv. Därefter försvinner han från platsen i riktning mot Lindome. Polis larmas till platsen. Vid Kålleredsmotet kolliderar gärningspersonen och i samband med detta grips han av polis. Inga uppgifter om allvarliga skador eller ambulansbehov. En patrull kör gärningspersonen till sjukhus för kontroll. En anmälan gällande försök till rån, grovt tillgrepp av fortskaffningsmedel, narkotikabrott eget bruk, grovt rattfylleri samt vårdslöshet i trafik är upprättad.

01:23, brand, Halmstad
Vi får larm om att en bil brinner på Standvallen. Räddningstjänst och polis åker till platsen. Branden släcks. Inga uppgifter om personskador. En anmälan om skadegörelse genom brand är upprättad.

03:18, brand, Halmstad
Vi får in ytterligare ett larm om en brand. Det är någon som hör ett brandlarm och känner röklukt på Bolmensgatan. Räddningstjänst och polis åker till platsen. Det visar sig vara en kvarglömd kastrull på spisen. En anmälan om allmänfarlig vårdslöshet är upprättad. Inga uppgifter om personskador.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.