22 augusti 07:55, Sammanfattning natt, Östergötlands län

En sammanfattning av nattens händelser.

God morgon! Dagens presstalespersoner är Dennis Johansson Strömberg och Angelica Israelsson Silfver. Till kvällen kommer Johnny Gustavsson.

Polisen i Östergötland har hanterat cirka 55 ärenden mellan klockan 22 och 07. Här kommer ett urval av nattens händelser:

23:40 Polisen larmades till riksväg 50 i Motala kommun med anledning av en trafikolycka. Det var två lastbilar och två personbilar som var inblandade. Trafiken påverkades kraftigt av olyckan. Tre personer fördes till sjukhus, samtliga var vakna och talbara. I övrigt har polisens presstjänst inga uppgifter om skadeläget. Polisen kommer att utreda orsaken till olyckan.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.