23 augusti 06:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

Dagens presstalesperson på plats.

01.59 Trollhättan, stöld/inbrott
Vid Trädgårdsvägen i Sandhem är det tre ungdomar som gör inbrott i ett garage och stjäl två cyklar och en elsparkcykel. Två av de tre ungdomarna grips i närheten utanför Willys med cyklarna. Dessa återlämnas till ägaren. En av ungdomarna och elsparkcykeln anträffas inte. En av de gripna överlämnas till föräldrarna.

02.42 Göteborg, rån
Vid Andra Långgatan utanför Lucky Burger är det en kvinna i 45-årsåldern som blir avtvingad sin mobiltelefon och plånbok under hot. Inga personskador och ingen gripen.

03.01 Vara, grov stöld
Polisen har en trafikkontroll strax utanför Vara när det kommer en bil som vänder när föraren ser polisbilar. Polisen påbörjar ett efterföljade och vid Long hittas bilen övergiven och det är oklart hur många personer som sprungit från bilen. I bilen anträffas misstänkt stöldgods som spikpistoler, borrmaskiner och cirkelsåg. Bilägaren kontaktas och han upptäcker då att hans bil är stulen. Denna bärgas för teknisk undersökning. Ingen gripen. 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.