23 augusti 07:16, Sammanfattning natt, Värmlands län

Det har varit en lugn natt i länet. Nedan följer några av de ärenden som polisen har hanterat

Trafikolycka, Hagfors kl. 23.58

En bilist har kört på en hare i Ekshärad och i samband med det har han kört ner i diket. Mannen, som är i 20-årsåldern, fick åka med ambulans till sjukhus med smärta i nacke och rygg. Mannen blir misstänkt för att ha haft dåliga däck, otillräckligt mönsterdjup, men i övrigt misstänker polisen inget brott.

Trafikbrott, Karlstad kl. 00.32

En kvinna i 40-årsåldern är misstänkt för att ha kört bil utan körkort och hon blir misstänkt för grov olovlig körning. Passageraren, en man i 35-årsåldern, blir misstänkt för tillåtande av grov olovlig körning. Bilen tas i beslag enligt trafikbrottslagen för att förhindra fortsatt brottslig färd.

Falsklarm, Arvika kl. 01.23

En kvinna i 30-årsåldern är misstänkt för att ha larmat om en pågående misshandel men då polisen kommer till platsen finns det inget som tyder på att något akut har hänt i kväll. Hon har utgett sig för att vara en annan kvinna och att hon har blivit misshandlad. Vid kontroll av de inblandade visar det sig att inget har hänt.

Utöver detta har vi bland annat hanterat sju viltolyckor utan personskada.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.