23 augusti 07:43, Sammanfattning natt, Jönköpings län

En sammanfattning av nattens händelser.

God morgon! Dagens presstalespersoner är Dennis Johansson Strömberg och Johnny Gustavsson. Till kvällen kommer Angelica Israelsson Silfver.

Polisen i Jönköpings län har hanterat cirka 40 ärenden mellan klockan 22 och 07. Här kommer ett urval av nattens händelser:

03:24 Polisen larmades till en adress i Forsheda, Värnamo, med anledning av en befarad arbetsplatsolycka. En kvinna, som är i 50-årsåldern, ska ha skadat sig i samband med arbetsutövning. Kvinnan ska ha klämts av en truck. Kvinnan fördes till sjukhus. Polis har hållit förhör med kvinnan som var vaken och talbar, i övrigt har polisens presstjänst inga uppgifter om skadeläget. Händelsen utreds som vållande till kroppsskada genom arbetsplatsolycka.

03:59 Polisen larmades till en adress i Tranås med anledning av ett inbrott. Någon, eller några, ska ha tagit sig in i ett garage genom att bryta upp en dörr. Exakt vad som stulits är inte preciserat i nuläget men olika datorkomponenter saknas. Händelsen rubriceras som grov stöld, det finns ingen misstänkt för brottet. Polis har sökt med hundpatrull i närområdet. Brottsplatsen spärrades av för en teknisk undersökning, lokala brottsplatsundersökare (Lokus) ska till platsen senare under tisdagen.

05:48 Polisen larmades till E4 norr om Huskvarna med anledning av en brand. Det var en lastbil som börjat brinna. Polisens presstjänst har inga uppgifter om skadeläget. Det finns inga misstankar om brott.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.