23 augusti 07:43, Sammanfattning natt, Östergötlands län

En sammanfattning av nattens händelser.

God morgon! Dagens presstalespersoner är Dennis Johansson Strömberg och Johnny Gustavsson. Till kvällen kommer Angelica Israelsson Silfver.

Polisen i Östergötland har hanterat cirka 65 ärenden mellan klockan 22 och 07. Här kommer ett urval av nattens händelser:

23:16 Polisen larmades till Jonas Wenströms väg i Finspång med anledning av en brand i en byggnad. Det ska ha brunnit i ett torkskåp. Det finns inga misstankar om brott. Ingen person ska ha skadats i samband med händelsen.

23:44 Polisen larmades till länsväg 1149 Borg, Norrköping, med anledning av en trafikolycka. Bilisten ska ha väjt för ett djur och körde av vägen. Föraren fördes till sjukhus, polisens presstjänst har inga uppgifter om skadeläget. Det finns inga misstankar om brott.

03:42 Polisen larmades till en restaurang på Albrektsvägen i Norrköping med anledning av ett inbrott. Med anledning av glaskross hade larm aktiverats, flera polispatruller åkte till platsen men ingen gärningsperson påträffades. Godslistan är inte komplett men troligen saknas kontanter till ett okänt värde. Händelsen rubriceras som stöld genom inbrott, det finns ingen misstänkt.

04:01 Polisen larmades till en livsmedelsbutik på Butgatan i Norrköping med anledning av ett inbrott. Personen som larmade polisen hade sett två gärningspersoner som krossat minst en ruta till lokalen, gärningspersonerna ska sedan ha tagit sig in i lokalen innan de lämnade platsen. Flera polispatruller åkte till platsen men ingen gärningsperson har påträffats. Händelsen rubriceras som stöld genom inbrott, det finns ingen misstänkt. Vad som har stulits är inte preciserat i nuläget.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis viltolyckor och trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.