Uppdaterad 24 augusti 09:50

24 augusti 07:18, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Nattsammanfattning

Polisens regionledningscentral har under natten mellan 22:00 och 07:00  hanterat ett 45-tal ärenden som rör Södermanland. Ingen person har gripits. Tre personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika.

Inga större händelser eller våldsbrott har inträffat under natten.

Höga smällar i Nyfors

22:30 Polisen kallades till Nyfors i Eskilstuna med anledning av höga smällar som ett antal personer ringde in om.. Vi åkte dit med flera patruller men kunde inte finna vara sig någon skadad person eller brottsplats. Polisen bedömer det som att någon eller några individer hade smällt av någon form av bangers.

Olycka i Sviestad, Eskilstuna

06:45 Polis och räddningstjänst kallades till Sviestad i Eskilstuna. En moped och en personbil hade kolliderat i närheten av Sviestadsrondellen och när räddningstjänsten anlände till platsen låg mopedföraren på vägen. Trafiken stängdes av.

Föraren av personbilen misstänks för att ej iakttagit väjningsplikt.  Skadeläget för mopedföraren är  ännu okänt för polisens presstjänst.

07:00 Föraren av mopeden, en kvinna i 20-årsåldern, fördes med ambulans till sjukhus för kontroll.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.