24 augusti 07:36, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Nattsammanfatning

Polisens regionledningscentral har under natten mellan 22:00 och 07:00 hanterat ett 45-tal ärenden som rör Jönköpings län. En person har gripits. Fyra personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika.

Inga större händelser eller våldsbrott har inträffat under natten.

Misstänkt misshandel utreds

06:20 Polisen kallades till en adress i Öxnehaga, Jönköping. En kvinna hade enligt uppgift blivit misshandlad under natten av en för henne okänd bekant till lägenhetsinnehavaren som kvinnan känner igen.

Polisen upprättar en förundersökning om misshandel och den misstänkta gärningsmannen är gripen. Inget ambulansbehov fanns för målsägaren.

Arbetsplatsolycka i Gnosjö

06:53 Polis och räddningstjänst larmades till Storågatan i Gnosjö med anledning av en arbetsplatsolycka. En mans fötter hade blivit överkörda av en truck.

Polisen upprättar en anmälan om vållande till kroppskada genom arbetsplatsolycka. Vidare dokumenteras olycksplatsen och vittnen förhörs om förloppet. Målsägarens skadeläge är ännu oklart.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.