25 augusti 07:39, Sammanfattning natt, Värmlands län

Nedan följer en sammanfattning av natten.

Karlstad

01.09: Patrull stoppar ett fordon i Tingvallastaden och föraren, en man i 40-årsåldern, blir misstänkt för olovlig körning.

02.41: En singelolycka inträffar på Färjestad med tre personer i bilen. Bilen ska ha körts in i ett träd och de inblandade ska ha klagat på smärta i nacke och bröst men de behövde inte föras till sjukhus. Bilen stod inte trafikfarligt och ägaren kunde själv ringa bärgare. Det finns ingen misstanke om brott.

06.42: En man i 25-årsåldern stoppas med sitt fordon i Tingvallastaden och bötfälls för att ha använt sin mobil under färden.

Kristinehamn

22.03: I Broängen stoppas en förare, en man i 20-årsåldern, som blir misstänkt för drograttfylleri.

Sunne

04.46: Det kommer in uppgifter om en trafikolycka på E45 i Västra Ämtervik med en bil som ska ha voltat enligt de två som färdades i bilen. Föraren, en man i 30-årsålden, blir misstänkt för grovt rattfylleri, grov olovlig körning samt tillgrepp av fortskaffningsmedel alternativt olovligt brukande.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.