27 augusti 09:07, Sammanfattning natt, Örebro län

Det har varit en normal natt i länet. Nedan följer några av de händelser som är hanterade.

Föregivande av allmän ställning, Karlskoga kl. 03.29

En bilist har haft ljusanordning liknande civila polisbilar och bilisten, en man i 20-årsåldern, har med hjälp av denna ljusanordning fått en annan bilist att stanna. Den misstänkte mannen gick fram till den stoppade bilisten och sa att han var polis och att det var en trasig baklykta på den stoppade bilen. Därefter körde den misstänkte mannen från platsen. Polisen fick tag i aktuell person och hans bil och man har tagit ljusanordningen i beslag. Mannen blir misstänkt för föregivande av allmän ställning.

Utöver detta har det varit flera anmälningar om misshandel, framförallt i krogmiljö. Ingen person har blivit frihetsberövad med anledning av detta och det finns inte någon information om att någon har blivit allvarligt skadad.

Vi har dessutom hanterat en viltolycka utan personskador, fem ärenden gällande psykisk ohälsa, sex misstänkta trafikbrott och vi har hanterat 12 personer enligt LOB.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.