28 augusti 07:45, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens ärenden klockan 00:00-07:00:

Sedan midnatt har sex personer i länet omhändertagits enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer.

Utöver nedanstående ärenden har polisen utfört kontroller av personer och fordon som inte har lett till någon misstanke om brott.

00:57 Förargelseväckande beteende, Umeå
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil på Kajen i Umeå. Föraren får en ordningsbot för förargelseväckande beteende genom att föra oljud på allmän plats genom att spela musik.

01:37 Misshandel, Umeå
Polisen beordras till centrum med anledning av att uppgifter inkommer om en misshandel. Enligt initiala uppgifter ska två män ha blivit misshandlade. Det finns ingen frihetsberövad i ärendet. Anmälan gällande misshandel upprättas. 

01:39 Ofredande mm, Skellefteå
Polisen beordras till en krog i Skellefteå med anledning av ett bråk. När polisen kommer till platsen är det lugnt där. Patrullen pratar med närvarande för att skapa sig en bild av vad som hänt. En person, en man, medtas för provtagning efter misstanke om ringa narkotikabrott, eget bruk. Han misstänks också för ofredande och våld mot tjänsteman. 

03:54 Misshandel, Umeå
Polisen beordras till Teg i Umeå med anledning av en misshandel. Enligt initiala uppgifter ska en man ha blivit misshandlat av flera gärningspersoner. Polisen håller förhör och tar upp en anmälan om misshandel. Ingen person är frihetsberövad i ärendet.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.