28 augusti 07:55, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

God morgon. Dagens presstalesperson är Fredrik Svedemyr. Här följer ett urval av nattens händelser.

01:58, rattfylleri, Kungsbacka
En patrull stoppar en bil på Varbergsvägen. Föraren blåser positivt i ett sållningsinstrument och omhändertas för kontroll misstänkt för rattfylleri.

02:00, misshandel, Falkenberg
Vi får larm om att en person har bråkat med ett järnrör utanför en restaurang på Brogatan. Mannen ska enligt uppgift hotat personer på plats och eventuellt slagit någon person. Han lägger sedan ner järnröret och lämnar platsen. Polis åker dit och söker i området efter mannen, men utan att hitta honom. Inne på restaurangen är det en man som i samband med händelsen fått ett slag eller armbåge i bakhuvudet. Inga uppgifter om allvarligare skador eller ambulansbehov. En anmälan om misshandel är upprättad. Ingen misstänkt eller gripen.

02:30, stöld, Falkenberg
En väktare upptäcker några gärningspersoner i färd med att stjäla diesel från ett inhägnat område på Odlarevägen. Personerna lämnar i samband med att väktaren kommer. Kvar på plats finns bland annat dunkar. Polis kommer till platsen. Inga gärningspersoner kvar. Patrullen upprättar en anmälan om stöld.

03:04, rattfylleri, Halmstad
Vi får in ett larm om att en förare av en personbil kör vingligt på Norra Källegatan. En patrull stoppar bilen och föraren omhändertas för kontroll misstänkt för rattfylleri.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.