28 augusti 18:41, Sammanfattning kväll, Norrbottens län

Ett urval av kvällens händelse

16:45 - Narkotikabrott. Porsön, Luleå

Polis kontrollerar en man. Vid kontrollen påträffas narkotika och polis skriver en anmälan gällande narkotikabrott, innehav.

16:50 - Trafikkontroll. Munksundsvägen, Piteå

Polis genomför en trafikkontroll där bland annat hastighet kontrolleras. Fyra förare får motta ordningsbot gällande hastighetsöverträdelse.

18:21 - Trafikolycka. LV818, Gällivare

Polis kallas tillsammans med ambulans och räddningstjänst till en mc-olycka. Motorcykeln och en person ska ligga i diket. I nuläget oklart vad som hänt och polis arbetar på platsen.

18:25 - Trafikkontroll. Grytnäs, Kalix

Polis genomför en trafikkontroll där ett trettiotal personer och fordon kontrolleras. Resultatet var gott, samtliga kontrollerade var utan anmärkning.

19:17 - Lugnt i länet

20:13 - Trafikkontroll. Hortlax, Piteå.

Hastighetskontroll genomförd, två förare rapporterade.

Sammanfattningsvis har det varit en kväll med normal arbetsbelastning. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.