29 augusti 06:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

Dagens presstalesperson är på plats.

Under natten i polisområde Storgöteborg blir polisen uppringd av en kvinna som säger att hon blir slagen av sin man och att deras barn sett vad som hänt. Polisen griper mannen och han är misstänkt för misshandel i relation och barnfridsbrott. Kvinnan var ej i behov av sjukhusvård.

19.47 Lysekil, mordförsök
Polis larmas till en adress utanför Lysekil där en man uppger att han blivit misshandlad av fyra för honom okända män. Han uppger att de försökt stjäla hans motorcyklar. Han har knivskador och blivit slagen. Oklart om gärningsmännen fick med sig något från platsen. Mannen körts till sjukhus och var vaken samt talbar. Polisen inleder en förundersökning gällande mordförsök. Platsen spärras av för teknisk undersökning och ingen är gripen.

22.33 Göteborg, trafikolycka
På Hisingsleden vid Björlanda är det en bilist som kör av vägen. Två personer i bilen körs till sjukhus med bröst, ben och ryggsmärtor. Föraren misstänks för vårdslöshet i trafik.

02.28 Munkedal, traqfikolycka 
På E6 strax efter Dinglemotet är det två bilister som kör på stenar som är utlagda på vägbanan. Dessbättre klarar sig de inblandade utan personskador. Polisen skriver en anmälan gällande framkallande av fara för annan.

02.31 Skövde, stöld genom inbrott
Vid Klagstorpsvägen är det en man i 20-årsåldern som krossar en ruta till ett förråd och stjäl saker. Mannen kan gripas av polis i närheten av ICA-butiken. Efter kontakt med åklagare blir mannen anhållen.

04.54 Vårgårda, trafikolycka
Vid hållplats Tokatorp är det en kvinnlig bilist som kör på en älg. Framrutan krossas och kvinnan får glassplitter över sig. Kvinnan kontrolleras av ambulanspersonal på platsen och är oskadd.

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.