29 augusti 07:00, Sammanfattning natt, Värmlands län

Nedan följer en del av de händelser som polisen har hanterat

Stöld/inbrott, Sunne kl. 02.14

En eller flera personer har tagit sin igenom en dörr till en restaurang i Rottneros. Polisen har varit på plats och sökt efter spår efter misstänkt person. Ingen person är frihetsberövad och det är i nuläget oklart vad som har blivit stulet.

Misshandel, Arvika kl. 02.41

Det har varit någon form av bråk mellan flera personer. En person, en man i 40-årsåldern, är misstänkt för bland annat misshandel mot en man i 30-årsåldern. Den misstänkte mannen är även misstänkt för skadegörelse och eventuellt inbrott i en bostad som tillhör den 30-åriga mannen. En förundersökning är inledd och kommande utredningsåtgärder får visa vad som har hänt. Ingen person behövde uppsöka akutsjukvård med anledning av denna händelse.

Utöver detta har vi bland annat hanterat sex viltolyckor utan personskada, tre trafikbrott, samt att vi har genomfört ett antal kontroller av fordon och personer.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.