29 augusti 07:52, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av nattens händelser.


Sedan 22:00 igår kväll har polisens regionledningscentral hanterat 35 ärenden som rör Jönköpings län. Ingen person har gripits för brott. Fyra personer har omhändertagits för fylleri, påverkan av narkotika eller av annan anledning. Inga allvarliga brott mot person har kommit till polisens kännedom. 

18:33 Polisen larmades till en villa på Timmervägen i Vetlanda med anledning av inbrott. Inbrottet har skett någon gång under helgen och det är inte fastställt hur gärningspersonen/personerna har tagit sig in. Det är i nuläget inte känt vad som saknas från bostaden då den har spärrats av för teknisk undersökning. Det finns i nuläget ingen misstänkt.

21:14 Polisen fick in ännu ett larm om inbrott i en villa i Vetlanda. Den här gången på Tegelbacksvägen. En fönsterruta är sönderslagen och förmodligen har gärningspersonen/personerna tagits sig in genom den. Det är även här oklart vad som har stulits. Villan är avspärrad för teknisk undersökning.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.