30 augusti 07:49, Sammanfattning natt, Jönköpings län

God morgon! Dagens presstalespersoner är Angelica Israelsson Silfver och Monica Bergström. Till kvällen kommer Åsa Willsund.

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 50-tal ärenden som rör Jönköpings län. Ingen person har gripits. En person har omhändertagits för berusning/ordningsstörning.

02:02 Polis larmades till en cykelaffär på Hermansvägen i Jönköping med anledning av ett aktiverat inbrottslarm. När polis anlänt till platsen fanns ingen misstänkt person kvar. Tjuven/tjuvarna ska ha varit inne i butiken men det är oklart om något saknas. En anmälan om stöld genom inbrott kommer skrivas. 

Utöver detta har polisen haft ärenden om fylleri, trafikbrott, viltolyckor samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.