30 augusti 18:27, Stöld/inbrott, Vetlanda

Två inbrott i villor anmälda under tisdagen.

Idag anmäldes två inbrott i villor i närheten av Vetlanda.

-

11:46 Polisen larmades till en villa i Landsbro med anledning av att boende hade kommit hem och upptäckt att det varit inbrott. En fönsterruta hade krossats och det var tillrört i huset.

Det är i nuläget oklart vad som saknas och det finns ingen misstänkt.

Polisen har varit på plats och upprättat en anmälan. Klockan 16:50 påbörjade brottsplatstekniker en brottsplatsundersökning.

-

18:00 Polisen tog emot ett samtal från en person som hade kommit hem till sin villa i Myresjö och upptäckt att det varit inbrott. Ett fönster till villan var sönderslaget och det var tillrört. I nuläget är det inte känt vad som saknas.

Polisen kommer att åka till bostaden för att upprätta en anmälan. När tekniker är färdiga på det första inbrottet kommer det att genomföras en brottsplatsundersökning även här.

-

I helgen anmäldes två inbrott i andra villor i närheten av Vetlanda. Då de boende från dagens anmälda inbrott hade varit bortresta sedan några dagar kommer polisen att utreda om det kan vara samma gärningspersoner som har utfört även dessa inbrott.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.