31 augusti 07:15, Sammanfattning natt, Värmlands län

Det har varit en normal natt i länet. Nedan följer några av de händelser som vi har hanterat.

Misshandel, Karlstad kl. 22.08

En man har blivit misshandlad av en annan man i Tingvallastaden. Av någon anledning har det blivit bråk mellan den utsatta mannen och gärningsmannen och den utsatta mannen blir misshandlad. Han behöver inte uppsöka akutsjukvård och polisen skriver en anmälan om misshandel utan misstänkt. Den utsatta mannen är i 20-årsåldern.

Misshandel, Karlstad kl. 23.32

En man och en kvinna är misstänkta för misshandel mot varandra i kvinnans bostad. De båda, som är i 50-årsåldern, är alltså både misstänkta och målsägande. Ingen av dem blev frihetsberövad men mannen blev avvisad från platsen.

Olaga intrång/hemfridsbrott, Filipstad kl. 02.00

En man vaknar av att en för honom okänd man står i hans sovrum och urinerar. Polisen kommer till platsen och hittar en man i 50-årsåldern liggande i soffan. Mannen ska ha trott att han varit på en fest. Lägenhetsdörren har varit olåst. Mannen blir omhändertagen enligt LOB.

Ofredande, Kil kl. 02.24

En man är misstänkt för ofredande mot en kvinna som han tidigare har haft en relation med. Mannen har varit utanför kvinnans bostad och bankat på hennes fönster under en längre tid. När polisen kommer till platsen är mannen inte kvar och man skriver en anmälan om ofredande.

Stöld ur bil, Kristinehamn kl. 04.24

En person har slagit sönder en ruta till en parkerad bil och därefter stulit saker som fanns i bilen. Personen lämnade därefter platsen. Polisen har varit på platsen och man skriver en anmälan om stöld med okänd misstänkt.

Stöld/inbrott, Kil kl. 05.23

En eller flera okända personer har brutit sig in i flera källarförråd i Östra Lersätter. Polisen har varit på plats och man skriver anmälan. Det är i nuläget oklart hur många förråd det handlar eller vad som har blivit stulet.

Utöver detta har vi bland annat hanterat två viltolyckor utan personskada och tre trafikbrott.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.