31 augusti 07:56, Inbrott, Ljusdal

En butik på Norra Järnvägsgatan fick besked om inbrott i sin butik från ett väktarbolag. Ägaren till butiken var på plats snabbt.

När ägaren kom till butiken kunde man konstatera att det varit inbrott i lokalen men ingen gärningsman kvar.

När polis kom till platsen så sökte man i genom lokalerna och kunde konstatera att ytterligare en lokal på adressen haft inbrott.

Två anmälningar om inbrott på adressen upprättades. Det var SSU:s lokal som utsatts för inbrott och en barnklädesbutik. Det som tillgreps från SSU var en laptop, en mobil och nycklar. Från barnklädesbutiken var det oklart vad som hade tillgripits när anmälan upprättades.

Kvar på brottsplatsen fanns verktyg som gärningsmännen hade använt. Polisen har tagit verktygen i beslag för att söka spår på dem. 

Det finns uppgifter i utredning om att två gärningspersoner har varit synliga på brottsplatsen men dessa är för närvarande okända.

Tips om händelsen lämnas till polisen på telefon 114 14 eller mail.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.