08 augusti 07:48, Sammanfattning natt, Örebro län

Nedan följer en sammanfattning av natten.

Örebro

22.34: Två personer kontrolleras i centrala Örebro och den ena, en man i 35-årsåldern, blir misstänkt för narkotikabrott innehav samt eget bruk. Den andra, en man i 25-årsåldern, blir misstänkt för narkotikabrott eget bruk. Båda männen blir omhändertagna enligt lagen om omhändertagande av berusade personer (LOB).

01.56: En man ringer in med anledning av att han ska ha blivit misshandlad av tre personer inne i en lägenhet i Sörby. Patrull har hållit förhör med mannen och upprättat en anmälan om misshandel.

04.33: Ett fordon stoppas på söder och föraren, en man i 20-årsåldern, blir misstänkt för drograttfylleri samt ringa narkotikabrott eget bruk.

Kumla

05.09: På riksväg 50 vid Brändåsen har det genomförts en trafikkontroll där det utfärdades fyra ordningsböter och tre personer blev av med sitt körkort.

Askersund

03.07: Ett fordon stoppas för kontroll och en passagerare, en man i 25-årsåldern, blir misstänkt för narkotikabrott innehav.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.