09 augusti 07:47, Sammanfattning natt, Jönköpings län

God morgon! Dagens presstalesperson är Angelica Israelsson Silfver. Till kvällen kommer Johnny Gustafsson.

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 60-tal ärenden som rör Jönköpings län. ingen person har gripits. En person har omhändertagits för berusning/ordningsstörning. Det ärende som sticker ut:

06:08 Polis, räddningstjänst och ambulans beordrades till länsväg 127 utanför Hultaby, Vetlanda, med anledning av en trafikolycka. Enligt SOS-larmet ska en personbil ha kört av vägen. När polis anlänt till platsen kallades en bärgare dit. Föraren, en kvinna i 50-årsåldern, klagade på smärta i nacken och fick följa med ambulans till sjukhus. En anmälan om trafikolycka utan misstanke om brott kommer skrivas. 

Utöver detta har polisen haft ärenden om psykisk ohälsa, fylleri, trafikbrott, viltolyckor utan personskador samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.