Uppdaterad 07 december 13:44

01 december 18:12, Försvunnen person, Östergötlands län

Polisen söker iakttagelser av försvunnen kvinna i Linköping. Alla som sett henne sedan i söndags eftermiddag ombeds att höra av sig.

Kvinnan har varit försvunnen sedan i söndags eftermiddag då ett flertal personer såg henne i Lambohov. Alla iakttagelser efter det är av intresse.

Hon är i 50-årsåldern och är sig lik på bilden. Polisen vill ha in iakttagelser från hela Linköping men är extra intresserade om någon sett henne i stadsdelen Vasastan där hon bor. Alla iakttagelser från söndag eftermiddag den 27 november och framåt är av intresse. 

Efter att hon anmäldes försvunnen inleddes en förundersökning där polisen inte utesluter några scenarier men där rubriceringen är misstänkt människorov. En person är i nuläget misstänkt men efter att tidigare varit frihetsberövad har misstankegraden sänkts.

13:40 Den tidigare misstänkta personen är avförd  från utredningen och ärendet leds återigen av polisen.

Kvinnan är fortsatt försvunnen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.