22 december 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

Dagens presstalesperson är på plats. Här följer ett urval av nattens händelser.

04:24, häleri, Skövde
En patrull stoppar en bil på Timmervägen. I bilen anträffar man stöldgods i form av diverse maskiner. Patrullen upprättar en anmälan om häleri samt brott mot knivlagen. Föraren saknar även körkort och misstänks även för grov olovlig körning.

02:39, brand, Tranemo
Vi får larm om att en bil brinner på Lövängsgatan. Räddningstjänst och polis åker till platsen. Ingen spridningsrisk enligt uppgift och ingen skadad. En anmälan om skadegörelse genom brand är upprättad.

02:19, stöld/inbrott, Göteborg
Vi får larm om att en gärningsperson brutit sig in i en bostad i Fiskebäck. Gärningspersonen har tagit sig in genom ett fönster på en balkong. Väktare och polis åker till platsen. En hundpatrull söker i och omkring bostaden, men utan att anträffa någon gärningsperson. Oklart vad som har blivit stulet. En anmälan om grov stöld genom inbrott är upprättad.

02:17, Rattfylleri, Göteborg
En patrull stoppar en bil på E20 vid Torpa. Föraren omhändertas för kontroll misstänkt för drograttfylleri, olovlig körning samt narkotikabrott innehav och eget bruk.

22:16, trafikolycka, Färgelanda
Två personbilar är involverade i en olycka på Ferlins väg. Polis och ambulans larmas till platsen. Alla vakna och talbara. I övrigt inga detaljer om skadeläge. En anmälan om att ej ha iakttagit högerregeln samt vållande till kroppsskada är upprättad.

Misshandel i relation, polisområde Storgöteborg
En kvinna och en man bråkar i en bostad. Kvinnan lämnar tillsammans med ett barn. Kvinnan ber därefter mannen om ett par nycklar och i samband med att kommer ut för att lämna över nycklarna slår han kvinnan. Polis larmas till platsen. Mannen har lämnat. En anmälan om misshandel och barnfridsbrott är upprättad. Inga uppgifter om ambulansbehov.  

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.