22 december 07:22, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Nattsammanfattning

Polisens regionledningscentral har under natten mellan 22:00 och 07:00  hanterat ett 55-tal ärenden som rör Jönköpings län. Ingen har gripits. Fyra personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika.

Inga större händelser eller våldsbrott har kommit till polisens kännedom under natten.

Drograttfyllerist stoppad 

01:57 En patrull gjorde en rutinmässig fordons och förarkontroll på riksväg 31 i Eksjö. Under kontrollen uppstod misstanke om drograttfylleri och mannen, som är i 25-årsåldern, togs med för kroppsbesiktning samt förhör.  Han misstänks även för olovlig körning då han saknade behörighet att framföra personbil.

Skyltfönster krossat i Gislaved

05:58 Polisen kallades till Köpmangatan i Gislaved med anledning av ett misstänkt inbrott.  En eller flera gärningsmän hade krossat en ruta till ett företag. Beslut togs om brottplatsundersökning togs. Patrullen kunde inte finna någon misstänkt person men kommer att åka tillbaka när företagets personal finns på plats för att utröna vad som är stulet.  Andra undersökningsåtgärder är att undersöka om det finns tillgång till bevakningsfilmer i området.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.