23 december 07:55, Sammanfattning natt, Jönköpings län

God morgon! En sammanfattning av nattens händelser.

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat 52 ärenden som rör Jönköpings län. Nedan följer ett urval av nattens händelser.

05:07 Polisen larmas till en adress i Norrängen, Jönköping med anledning av ett misstänkt inbrott. Enligt larmet ser det ut som att någon har slagit sönder en ruta. När polisen kom till platsen sökte de igenom lokalerna, dock fanns det ingen misstänkt gärningsperson kvar på platsen. I nuläget är det oklart om något har blivit stulet. En brottsplatsundersökning är gjord och en anmälan kommer att skrivas.

Utöver detta har polisen haft ärenden om psykisk ohälsa, trafikbrott, viltolyckor, fylleri samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.