24 december 07:26, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Nattsammanfattning

Polisens regionledningscentral har under natten mellan 22:00 och 07:00  hanterat ett 45-tal ärenden som rör Jönköpings län. Två har gripits. Tio personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika.

Inga större händelser eller våldsbrott har kommit till polisens kännedom under natten.

Fordonsstopp avslöjade misstänkt rattfyllerist

23:28 Polisen stoppade en bil på Hultvägen i Eksjö för en fordons och förarkontroll. Under kontrollen blev föraren, en kvinna i 45-årsåldern, misstänkt för drograttfylleri. För att dokumentera detta togs kvinnan med till sjukhus för provtagning.

Passageraren, en man i 35-årsåldern och föraren blev gripna misstänkta för narkotikabrott och anhölls senare under natten

Inbrott i Vetlanda

00:30 Polisen larmades till Brudabäcksvägen i Vetlanda med anledning av ett inbrott. Väktare hader larmat om en uppbruten dörr. Det är oklart rörande vad som kan ha stulits. Dörren täcktes igen genom väktarens försorg.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.