24 december 07:26, Sammanfattning natt, Skåne län

Urval av nattens händelser i Skåne län.

Malmö, stöld. Kl. 01.01: Polis skickas till Bjurögatan i Östra hamnen med anledning av pågående stöld av diesel från lastbil. Två män, i 20- respektive 30-årsåldern, greps av polis.

Malmö, försök till mord och grovt vapenbrott. Kl. 02.07: Polis skickas till en adress på Nya Bellevue med anledning av skottlossning.

Någon har avlossat skott med skjutvapen in i en villa. Det befann sig människor i villan vid tillfället, ingen person skadades fysiskt. Platsen har varit avspärrad och brottsplatsundersökning är utförd av kriminaltekniker. Polisarbetet på plats är avslutat. Anmälan om försök till mord och grovt vapenbrott upprättas.

Ystad, misshandel. Kl. 02.19: Polis skickas till en adress i Ystad med anledning av bråk i lägenhet. En man i 70-årsåldern misstänks för att ha utövat våld mot en kvinna i 60-årsåldern. Mannen och kvinnan har en relation. Mannen greps för misshandel.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.