26 december 04:00, Sammanfattning natt, Västmanlands län

Från klockan 22:00

Klockan 22:47 Brand, Köping

Klockan 22:47 blir Polisen samt räddningstjänsten larmade till Parkvägen i Kolsva med anledning av en brand. På plats brinner en papperskorg intill en fastighet. Branden släcks av räddningstjänsten och man misstänker att den är anlagd. En anmälan gällande skadegörelse upprättas av Polisen.

Klockan 23:39 Våld/hot mot tjänsteman, Norberg

Två ordningsvakter omhändertar en man på Folkets park i Norberg som gör kraftigt motstånd samt våldför sig på ordningsvakterna. Mannen beläggs med handfängsel och blir misstänkt för våldsamt motstånd samt våld mot tjänsteman.

Klockan 00:16 Drograttfylleri, Köping

Klockan 00:16 stannar polispatrull en personbil på Ringvägen i Köping. Föraren uppvisar tecken på att vara under påverkan av narkotika. Han misstänkts för drograttfylleri och tas med av polispatrullen för provtagning.

Klockan 01:02 Drograttfylleri, Köping

Klockan 01:02 stannar polispatrull en personbil på Borgmästaregatan i Köping. Föraren uppvisar tecken på att vara under påverkan av narkotika. Han misstänkts för drograttfylleri och tas med av polispatrullen för provtagning.

Klockan 01:42 Trafikolycka, Riksväg 66 Surahammar

Klockan 01:42 blir Polisen tillsammans med Räddningstjänsten larmade till Riksväg 66 söder om Surahammar med anledning av att en lastbil kört av vägen och vält. På plats konstateras det att en lastbil kört av vägen och skadat både vajerräcke samt viltstängsel. Föraren är inte skadad och med anledningen av lastbilens placering så kommer Trafikverket leda om trafiken via Länsväg 252 i ca ett dygn.

02:25 trafikolycka E18, Jädersbruk

Klockan 02:25 blir Polisen tillsammans med Räddningstjänsten och Ambulansen larmade till E18, Jädersbruk med anledning av att en personbil krockat och kört in vajerräcket. Trafiken påverkas tillfälligt och det blir trafikstopp i östlig riktning. Bilen bärgas bort från vägen och föraren är inte skadad.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.