26 december 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

Här följer ett urval av nattens händelser.

En hel del fylleri och misshandel i regionen under kvällen och natten men inga allvarligare händelser.

18.56 Göteborg, brand
På Orustgatan har det brunnit i en lägenhet. Branden hade startat i vardagsrummet och eventuellt är det ett stearinljus som vält. En kvinna i 70-årsåldern fick åka med till Sahlgrenska sjukhuset för kontroll. Ingen misstanke om brott.

00.18 Östra Fyrbodal, misshandel
Vittnen ringer om att det är bråk i en grannlägenhet. En kvinna hade blivit misshandlad av sin man, bland annat ska han ha tagit strypgrepp på henne. Kvinnan var inte i behov av vård. Mannen greps av polis och en anmälan om misshandel skrevs.

01.45 Göteborg, rån
Vid Bergakungen på Skånegatan har en man i 20-årsåldern blivit rånad. Fem personer varav två med kniv tilltvingade sig hans jacka, skor, bankkort samt mobil innan de försvann från platsen i bil. Han började blöda näsblod men behövde inte åka till sjukhus. Polisen skrev en anmälan om rån men i nuläget finns ingen misstänkt.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.