29 december 06:00, Sammanfattning natt, Hallands län

Nedan följer en samanfattning av nattens händelser

22:42 Grov misshandel, Laholm
En man ska ha blivit grovt misshandlad och rånad på Repslagregatan i Laholm. Målsägaren har blivit skuren i ansiktet under rånet och ambulans fick föra mannen till sjukhus. Mannen uppsökte själv polisen och via polisens porttelefon på polisstationen kontaktade mannen stationsbefäl. Därefter åkte polispatruller och mötte mannen som då kunde berätta att han rånats på sin mobiltelefon och i samband med detta blivit skuren i ansiktet. Målsägaren är en man i 60-årsåldern, gärningsmannen är inte gripen i nuläget. Polisen har utredningsuppgifter i ärendet att arbeta vidare med. Anmälan om grov misshandel, stöld och övergrepp i rättssak har upprättats. 

02:55 Grov misshandel, Kungsbacka
Polis larmades till Sporthallsvägen i Kungsbacka då en målsägare enligt inringare ska ha blivit knivhuggen i magen. Mannen som ska ha blivit skadad lämnade platsen när anmälaren ringde till polisen. Polispatruller sökte efter mannen utan resultat, inget blod ska ha setts vid platsen. Vid kontroll med anmälare hade denne inte heller sett något blod på målsägaren som lämnade platsen. Enligt anmälaren ska målsägaren ha hamnat i bråk och då blivit knivhuggen i magen. Polis har genomfört ett omfattande sökarbete i jakten på målsägaren utan resultat. Insatsen avslutades med att det upprättades en anmälan om grov misshandel. Ingen målsägare anträffad.   

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.