29 december 07:46, Sammanfattning natt, Jönköpings län

En sammanfattning av nattens händelser.

God morgon! Dagens presstalespersoner är Dennis Johansson Strömberg och Monica Bergström. Till kvällen kommer Johnny Gustavsson.

Polisen i Jönköpings län har hanterat cirka 35 ärenden mellan klockan 22 och 07. Här kommer ett urval av nattens händelser:

22:22 Polisen larmades om en trafikolycka på länsväg 834 Grimstorp, Nässjö kommun. En bilist hade kört av vägen, det finns inga misstankar om brott. Ingen person ska ha skadats fysiskt.

00:21 En polispatrull stoppade och kontrollerade en bilist på Lovisagatan i Jönköping. Föraren, en man i 35-årsåldern, visade tecken på narkotikapåverkan. Mannen har återkallat körkort. Mannen misstänks för grov olovlig körning, drograttfylleri och ringa narkotikabrott eget bruk. Mannen fick följa med för provtagning.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis viltolyckor och trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.