Ett planerat tekniskt underhåll på polisen.se gör att vissa funktioner, som formulär och filtreringar, inte fungerar fullt ut. Tack för ditt tålamod!

30 december 07:36, Sammanfattning natt, Dalarnas län

Natt till fredag polisområde Dalarna

00.42 Lindvallen, Sälen. Man i tjugofemårsåldern misstänkt för ringa narkotikabrott eget bruk samt innehav. Omhändertagen för kroppsbesiktning.

00.58 Lindvallen, Sälen. Två personer i tjugofemårsåldern omhändertagna för kroppsbesiktning. Misstänks för ringa narkotikabrott eget bruk.

01.50 Borlänge. Stöld genom inbrott. Inbrott i källarförråd i centrala Borlänge. Gods tillgripet. Ej påträffat gärningsmän.

02.46 Hedemora. Stöld genom inbrott. Villa i centrala Hedemora utsatt för inbrott. Patrull till platsen, inga gärningsmän kvar. Avspärrat i väntan på teknisk undersökning. Ingen gripen i nuläget. Det är oklart vad som tillgripits.

Ett flertal personer omhändertagna för fylleri i Sälenfjällen under natten.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.