31 december 07:49, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Ett urval av nattens händelser i polisområdet.

Mellan klockan 22 och 07 har polisen hanterat cirka 75 ärenden av olika karaktär i länet. Här följer ett urval av nattens händelser:

22:38 Polisen larmades till en adress i Linköping med anledning av ett bråk inomhus. En man ska ha misshandlat en kvinna han har en relation med. Polis åkte till platsen och mannen greps, han är misstänkt för misshandel. Mannen, som är i 25-årsåldern, anhölls senare. Kvinnan var vaken och talbar, i övrigt har polisens presstjänst inga uppgifter om skadeläget.

22:47 Polisen larmades till en adress i Linköping med anledning av ett bråk inomhus. En man ska ha misshandlat en kvinna han har en relation med. Polis åkte till platsen och mannen greps. Mannen misstänks för misshandel samt ringa narkotikabrott eget bruk. Mannen, som är i 25-årsåldern, anhölls senare. Kvinnan var vaken och talbar, i övrigt har polisens presstjänst inga uppgifter om skadeläget.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer och trafikkontroller.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.